Oppgaver

Viser 5 av 37  
Nullstill søk

Blåse såpebobler med trebit Dette er en oppgave i undervisningsprogrammet "Treforskerne" og handler om hvordan treet transporterer vann. Oppgaven er et fint forsøk som en innledning til temaet Bærekraftig utvikling.


Vanntransport i trær, fyrstikkforsøket. Denne oppgaven kan brukes som et innledende forsøk innenfor temaet vannets kretsløp. Oppgaven kan også brukes innenfor det tverrfaglige temaet Bærekraftig utvikling.


Bli kjent med gran og furu Her blir du mer kjent med de to vanligste bartrærne som vokser i Norge. I denne oppgaven får du øvelse i å utforske naturen og en liten forsmak på hvordan man kan lage et notat på det man observerer ute.


Bli kjent med furua I denne oppgaven blir du kjent med furua fra frø til voksent tre. Denne oppgaven kan gjøres i perioden oktober til mars da den starter med frøsanking. Vi anbefaler også oppgaven "Bli kjent med grana" og "Bli kjent med gran og furu".


Bli kjent med grana I denne oppgaven blir du kjent med grana fra frø til voksent tre. Denne oppgaven må gjennomføres om høsten da den starter med frøsanking. Vi anbefaler også oppgaven "Bli kjent med furua" og "Bli kjent med gran og furu".